Najem avtomobila v Prague

Vodilne izposojevalnice avtomobilov  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Zagotovljena cena
Češka Republika
Najem avtomobila Češka Republika
Glavno mesto: Prague
Časovni pas: CET (UTC+1)
Območje: 78 866 km²
Kaj vsebuje cena najema avtomobila?
  • Brezplačna sprememba in odpoved rezervacije
  • Zavarovanje v primeru poškodbe avtomobila
  • Zavarovanje v primeru kraje
  • Odgovornostno zavarovanje
  • Neomejeno število prevoženih kilometrov
  • Letališka pristojbina
  • Lokalni davki
  • 24-urna asistenca
Najem avtomobila - Prague

Ugoden najem avtomobila - Prague je možen, če je rezervacija avtomobila opravljena čim bolj zgodaj pred začetkom potovanja. Seveda sta v takem primeru tudi izbira in ponudba avtomobilov veliko večji, na ta način lahko prihranite do 15-40% cene najema vozila. Primerjajte cene najema v primeru Prague - najem vozil, izberite najustreznejše vozilo in opravite rezervacijo preko spleta. Vse to lahko naredite udobno in od doma.

Večina izposojevalnic avtomobilov ponuja v primeru Prague - najem avtomobila uslugo, ki omogoča, da se mesto prevzema avtomobila razlikuje od mesta oddaje. Seveda je potrebno že pri rezervaciji označiti, če želimo najeti avto oddati v drugi državi

Kaj ponujamo v mestih, letališčih pri najem vozil - Češka Republika:
ogromna izbira, garantirano najboljše cene, kvalitetni najeti avtomobili. Udoben in varen online najem avtomobila ter možnost izbire dodatne opreme, kot so otroški sedež, GPS, strešni prtljažnik oziroma snežne verige za zimsko vožnjo.

Najem vozila Prague, Češka Republika Najem vozila Prague

Najem avtomobila Prague Letališče

Na letališčih Češka Republika lahko že nemudoma po pristanku najdete izbrano podjetje, ki omogoča najem avtomobila, tako da lahko nadaljujete pot neposredno z letališča. Seveda imamo tudi pri najemu avtomobila v Prague možnost oddati avtomobil na drugi lokaciji, kot smo ga prevzeli. Če je bil denimo najeti avto prevzet na letališču Prague, potovanja pa ne nameravamo nadaljevati z letalom, lahko med postopkom rezervacije preprosto določimo drugo mesto oddaje avtomobila.

Najem avtomobila na letališče Prague še nikoli ni bil tako preprost. Opravite internetno rezervacijo udobno kar doma le z nekaj kliki, tako da se vam po pristanku letala ne bo potrebno ukvarjati z iskanjem avta in rezervacijo, ampak boste lahko hitro prevzeli avtomobil.

Rezervirajte avto online zdaj s pomočjo naših uslug najema vozila na letališče Prague!

Najem avtomobila na letališče Prague Prague letališče