Najem avtomobila v Dubai

Vodilne izposojevalnice avtomobilov  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Zagotovljena cena
Združeni Arabski Emirati
Najem avtomobila Združeni Arabski Emirati
Glavno mesto: Abu Dhabi
Časovni pas: UTC+4
Območje: 75 150 km²
Kaj vsebuje cena najema avtomobila?
  • Brezplačna sprememba in odpoved rezervacije
  • Zavarovanje v primeru poškodbe avtomobila
  • Zavarovanje v primeru kraje
  • Odgovornostno zavarovanje
  • Neomejeno število prevoženih kilometrov
  • Letališka pristojbina
  • Lokalni davki
  • 24-urna asistenca
Najem avtomobila - Dubai

Ugoden najem avtomobila - Dubai je možen, če je rezervacija avtomobila opravljena čim bolj zgodaj pred začetkom potovanja. Seveda sta v takem primeru tudi izbira in ponudba avtomobilov veliko večji, na ta način lahko prihranite do 15-40% cene najema vozila. Primerjajte cene najema v primeru Dubai - najem vozil, izberite najustreznejše vozilo in opravite rezervacijo preko spleta. Vse to lahko naredite udobno in od doma.

Večina izposojevalnic avtomobilov ponuja v primeru Dubai - najem avtomobila uslugo, ki omogoča, da se mesto prevzema avtomobila razlikuje od mesta oddaje. Seveda je potrebno že pri rezervaciji označiti, če želimo najeti avto oddati v drugi državi

Kaj ponujamo v mestih, letališčih pri najem vozil - Združeni Arabski Emirati:
ogromna izbira, garantirano najboljše cene, kvalitetni najeti avtomobili. Udoben in varen online najem avtomobila ter možnost izbire dodatne opreme, kot so otroški sedež, GPS, strešni prtljažnik oziroma snežne verige za zimsko vožnjo.

Najem vozila Dubai, Združeni Arabski Emirati Najem vozila Dubai

Najem avtomobila Dubai Letališče

Na letališčih Združeni Arabski Emirati lahko že nemudoma po pristanku najdete izbrano podjetje, ki omogoča najem avtomobila, tako da lahko nadaljujete pot neposredno z letališča. Seveda imamo tudi pri najemu avtomobila v Dubai možnost oddati avtomobil na drugi lokaciji, kot smo ga prevzeli. Če je bil denimo najeti avto prevzet na letališču Dubai, potovanja pa ne nameravamo nadaljevati z letalom, lahko med postopkom rezervacije preprosto določimo drugo mesto oddaje avtomobila.

Najem avtomobila na letališče Dubai še nikoli ni bil tako preprost. Opravite internetno rezervacijo udobno kar doma le z nekaj kliki, tako da se vam po pristanku letala ne bo potrebno ukvarjati z iskanjem avta in rezervacijo, ampak boste lahko hitro prevzeli avtomobil.

Rezervirajte avto online zdaj s pomočjo naših uslug najema vozila na letališče Dubai!

Najem avtomobila na letališče Dubai Dubai letališče