Najem avtomobila v London

Vodilne izposojevalnice avtomobilov  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Zagotovljena cena
Velika Britanija
Najem avtomobila Velika Britanija
Glavno mesto: London
Časovni pas: GMT (UTC+0)
Območje: 244 820 km²
Kaj vsebuje cena najema avtomobila?
  • Brezplačna sprememba in odpoved rezervacije
  • Zavarovanje v primeru poškodbe avtomobila
  • Zavarovanje v primeru kraje
  • Odgovornostno zavarovanje
  • Neomejeno število prevoženih kilometrov
  • Letališka pristojbina
  • Lokalni davki
  • 24-urna asistenca
Najem avtomobila - London

Ugoden najem avtomobila - London je možen, če je rezervacija avtomobila opravljena čim bolj zgodaj pred začetkom potovanja. Seveda sta v takem primeru tudi izbira in ponudba avtomobilov veliko večji, na ta način lahko prihranite do 15-40% cene najema vozila. Primerjajte cene najema v primeru London - najem vozil, izberite najustreznejše vozilo in opravite rezervacijo preko spleta. Vse to lahko naredite udobno in od doma.

Večina izposojevalnic avtomobilov ponuja v primeru London - najem avtomobila uslugo, ki omogoča, da se mesto prevzema avtomobila razlikuje od mesta oddaje. Seveda je potrebno že pri rezervaciji označiti, če želimo najeti avto oddati v drugi državi

Kaj ponujamo v mestih, letališčih pri najem vozil - Velika Britanija:
ogromna izbira, garantirano najboljše cene, kvalitetni najeti avtomobili. Udoben in varen online najem avtomobila ter možnost izbire dodatne opreme, kot so otroški sedež, GPS, strešni prtljažnik oziroma snežne verige za zimsko vožnjo.

Najem vozila London, Velika Britanija Najem vozila London

Najem avtomobila na letališče Velika Britanija - najem vozila v London

V državi Velika Britanija se ponuja veliko možnosti najema avtomobila na letališčih, prav tako pa lahko na letališču avto tudi oddamo. Če ne gre za najem vozila na letališče London, Velika Britanija, po zapustitvi države pa pot nadaljujemo z letalom, lahko brez težav kot lokacijo oddaje določimo letališče v Velika Britanija.

Rezervirajte online takoj in izberite med številnimi lokacijami najema avtomobila v London, oziroma če boste v državo pripotovali z letalom, je na voljo tudi najem avtomobila na letališče Velika Britanija , na primer pri izposojevalcih na letališčih v sledečih mestih: Aberdeen, Belfast, Birmingham, Bournemouth, Bristol, Cardiff, Darlington, Derry, Doncaster, East Midlands, Exeter, Farnborough, Glasgow, Inverness, Leeds, Liverpool, London Gatwick Airport, London Heathrow Airport, London Luton Airport, London Stansted Airport, Luton, Manchester, Newcastle Upon Tyne, Newquay, Norwich, Southampton

Najem avtomobila na letališče Velika Britanija