Najem avtomobila v La Romana

Vodilne izposojevalnice avtomobilov  
Hertz Budget Europcar Avis Alamo National Sixt Thriffty Dollar
Zagotovljena cena
Dominikanska Republika
Najem avtomobila Dominikanska Republika
Glavno mesto: Santiago
Časovni pas: UTC-4
Območje: 48 730 km²
Kaj vsebuje cena najema avtomobila?
  • Brezplačna sprememba in odpoved rezervacije
  • Zavarovanje v primeru poškodbe avtomobila
  • Zavarovanje v primeru kraje
  • Odgovornostno zavarovanje
  • Neomejeno število prevoženih kilometrov
  • Letališka pristojbina
  • Lokalni davki
  • 24-urna asistenca
Najem avtomobila - La Romana

Ugoden najem avtomobila - La Romana je možen, če je rezervacija avtomobila opravljena čim bolj zgodaj pred začetkom potovanja. Seveda sta v takem primeru tudi izbira in ponudba avtomobilov veliko večji, na ta način lahko prihranite do 15-40% cene najema vozila. Primerjajte cene najema v primeru La Romana - najem vozil, izberite najustreznejše vozilo in opravite rezervacijo preko spleta. Vse to lahko naredite udobno in od doma.

Večina izposojevalnic avtomobilov ponuja v primeru La Romana - najem avtomobila uslugo, ki omogoča, da se mesto prevzema avtomobila razlikuje od mesta oddaje. Seveda je potrebno že pri rezervaciji označiti, če želimo najeti avto oddati v drugi državi

Kaj ponujamo v mestih, letališčih pri najem vozil - Dominikanska Republika:
ogromna izbira, garantirano najboljše cene, kvalitetni najeti avtomobili. Udoben in varen online najem avtomobila ter možnost izbire dodatne opreme, kot so otroški sedež, GPS, strešni prtljažnik oziroma snežne verige za zimsko vožnjo.

Najem vozila La Romana, Dominikanska Republika Najem vozila La Romana

Najem avtomobila na letališče Dominikanska Republika - najem vozila v La Romana

V državi Dominikanska Republika se ponuja veliko možnosti najema avtomobila na letališčih, prav tako pa lahko na letališču avto tudi oddamo. Če ne gre za najem vozila na letališče La Romana, Dominikanska Republika, po zapustitvi države pa pot nadaljujemo z letalom, lahko brez težav kot lokacijo oddaje določimo letališče v Dominikanska Republika.

Rezervirajte online takoj in izberite med številnimi lokacijami najema avtomobila v La Romana, oziroma če boste v državo pripotovali z letalom, je na voljo tudi najem avtomobila na letališče Dominikanska Republika .

Najem avtomobila na letališče Dominikanska Republika